Selecteer een pagina

Over mij 

Artist statement

Ik hou van creatief makerschap, het combineren van kunst en techniek met als doel om impact te maken. Dingen onderzoeken en maatschappelijke thema’s aankaarten, maar wel op een speelse en uitnodigende manier. En samenwerken met mensen met verschillende kwaliteiten en achtergronden om het beste in elkaar naar boven te halen. Ik wil mensen meenemen, bewegen en verbinden door middel van installaties die digitaal en fysiek samen combineren.

Ik denk dat je mijn projecten kan herkennen aan een speelsheid in mijn werk. De interactie met de gebruiker en het contact dat wordt gelegd. Ik ben niet heel strak, recht, stijf en serieus en ik denk dus dat je dat dus ook niet snel terug zal vinden. Ik denk dat mijn werk en proces altijd een klein beetje experimenteel en onderzoekend zal blijven.

Marchal Mank 

Hoi, Ik ben Marchal. Wat leuk dat je dit leest.  Ik ben een digitaal media designer met een voorliefde voor fysieke installaties. 

Ik ben inmiddels vijfentwintig herfsten jong en woon op dit moment (nog) in ‘s-Hertogenbosch.  Naast digitale werken vind ik het ook heerlijk om te schilderen, schrijven of muziek te maken. 

Wat mij uniek maakt is de combinatie tussen creativiteit en techniek, mijn kritische blik (zowel op de maatschappij maar ook op projecten zelf), mijn open houding en vermogen tot samenwerken. Het speelse karakter vind je terug in in mijn werk maar ook zelf in het leven. Ik ben leergierig en onderzoek graag (nieuwe) dingen.